Facebook Twitter

Samen verantwoord in beweging

Lees hier
meer over
WandelFit
>>>>>>

Gegevens

Type: Wekelijkse wandelgroep
Kosten: € 1,00 per les

Trainer

Trainer: Don Braad
Plaats: Zoetermeer
Telefoon:

Wandelaanbod

plaatje

Zoetermeer

Wandeltraining Zoetermeer

Wekelijkse wandelgroep

Sportief Wandelgroep Zoetermeer is een ambitieuze en jonge wandelgroep, die als doestelling heeft om op een sociale en gezellige wijze (met als motto: vrijheid en blijheid) te trainen en de 4daagse van Nijmegen succesvol uit te lopen. De wandelgroe

VOOR WIE IS SPORTIEF WANDELGROEP ZOETERMEER?
 
Deze wandelgroep is voor iedereen bedoeld, zowel dames en heren. Als je bijvoorbeeld naast je werk dit met sportieve wandelingen wilt aanvullen en of goede voornemens hebt, ben je welkom. Ons motto is vrijheid, blijheid. Enige basisconditie is meegenomen, maar niet vereist. Eventueel een mooie opstap naar de Vierdaagse van Nijmegen.
 
Wie zijn de trainers en wandelbegeleiders
Don Braad, woonachtig in Zoetermeer, is een gediplomeerd Atletiekunie en  KNBLO trainer voor hardloop en sportief wandelgroepen. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan als trainer bij een atletiekvereniging en doet tevens al vele jaren de sportief wandel trainingen voor de Vierdaagse van Nijmegen. Don is tevens  de oprichter van  Sportief Wandelgroep Zoetermeer. Hij is in het bezit van een licentie voor trainer Sportief wandelen niveau 3 van de KNBLO. Verder hebben wij nog 1 trainer en 5 wandelbegeleiders die mij assisteren.
 
Wanneer worden de trainingen in Zoetermeer gegeven?
Iedere zaterdagochtend om 9.00 uur, woensdagochtend om 9.30 uur, maandagavond vanaf 19.30 uur en woensdagavond om 19.00 uur.
 
Trainingslocaties:
 
De startlocatie van onze trainingen kunt u nazien op op www.sportiefwandelgroepzoetermeer.nl 
 
Ter voorbereiding van de Vierdaagse van Nijmegen zullen er ook diverse lange tochten op zaterdag en zondag worden georganiseerd, waar je ook aan kunt deelnemen.
Er zal dan niet getraind worden.
 
Communicatie en informatie
Elke week op dinsdag, krijgt iedere deelnemer een weekbrief via zijn of haar mailadres van de komende activiteiten en verder informatie.
 
Voorwaarden van Sportief Wandelgroep Zoetermeer
Sportief Wandelgroep Zoetermeer is een stichting.
Wij zijn KNBLO aangesloten en u kunt via ons lid worden van de KNBLO-NL.
De vergoeding bedraagt € 1,00 per training p.p.
De betaling is per keer.
 
Iedere deelnemer aan de trainingen aanvaardt door ondertekening van een aanmeldingsformulier dat hij of zij deelneemt op eigen risico. Dat hij of zij in geval van schade, of deze nu voortvloeit uit een ongeval dan wel door zoekraken, beschadigen van persoonlijke bezittingen of anderszins, de organisator vrijwaart van elke vorm van aansprakelijkheid. En tevens akkoord gaat met de structuur en regels van de wandelgroep.
 
Aanmelden
Je kunt naar de afgesproken ontmoetingsplaats komen, maar het is prettig om van tevoren even contact op te nemen met Don Braad, u kunt gebruik maken van ons formulier op pagine 5.
 
Voor meer informatie kijk op de website van deze organsitie: www.sportiefwandelgroepzoetermeer.nl

Ik heb een vraag