Facebook Twitter

Samen verantwoord in beweging

Lees hier
meer over
WandelFit
>>>>>>

Gegevens

Type: Wekelijkse wandelgroep
Kosten: € 35,00 eenmalig

Trainer

Trainer: Wandelsportvereniging Willen is Kunnen (wsv WIK)
Plaats: Drachten (WIK)
Telefoon: 06-24879605

Wandelaanbod

plaatje

Drachten

Wandeltraining Drachten (WIK)

Wekelijkse wandelgroep

Wij zijn een plaatselijke vereniging met op dit moment 8 trainingsgroepen die wekelijks trainen onder gediplomeerde begeleiding.

Wekelijks wandelen bij Wandelsport vereniging Willen Is Kunnen!

Voor alle groepen geldt dat men 3x vrijblijvend  mee kan trainen en daarna kan beslissen om wel of niet lid te worden van de vereniging. De contributie is 35 euro per halfjaar. Daarvoor kun je een of meerdere keren per week komen wandelen in onze gezellige groepen.

Trainingstijden waar nog plek is

  • Maandagmorgen van 09.15 tot 10.15 uur, dit is een speciale groep voor wandelaars met reuma, COPD, overgewicht of andere chronische aandoeningen. Het tempo dat in deze groep wordt gelopen ligt dan ook lager dan de andere groepen. De groep is een combinatie van Sportief Wandelen en Nordic Walking. Als regel is er een extra trainer bij deze groep om iedereen specifieke aandacht te kunnen geven. De groepsgrootte is nu 15.
  • Dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur Sportief Wandelen. De groepsgrootte is nu 15.
  • Woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur Sportief Wandelen. De groepsgrootte is nu 15.

Sportief wandelen vindt bij ons plaats in groepen tot maximaal 20 deelnemers. Elke groep start met een warming-up gevolgd door trainingen voor conditie verbeteringen en aandacht voor de techniek van het lopen en de houding, tempo versnellingen en krachttraining. Gemiddeld lopen wij ± 4,5 kilometer in een training. De training wordt afgesloten met een Cooling Down. Na afloop drinken wij gezellig met elkaar nog een kop koffie of thee in de startlocatie. Dit is een kantine/bedrijfsrestaurant van de instelling Talant.

Voor nadere bijzonderheden zie onze website www.wsv-wik.nl of bellen naar 0512-522 926.

Contactpersoon voor WandelFit is Henk Ramerman Tel. 0512- 518 661 of 06- 24879605.

Ik heb een vraag