Facebook Twitter

Samen verantwoord in beweging

Lees hier
meer over
WandelFit
>>>>>>

Gegevens

Type: Wekelijkse wandelgroep
Kosten: Gratis

Trainer

Trainer: Bert van Dalen
Plaats: Drachten
Telefoon: 0653634925

Wandelaanbod

plaatje

Drachten

Wandeltraining Drachten

Wekelijkse wandelgroep

Wsv WIK is een jonge wandelsportvereniging, opgericht op 26 maart 2010. De vereniging is nieuw, maar de mensen er achter zijn oude rotten in het vak. Wsv WIK staat dus garant voor kwaliteit en een goede service.

Onze missie is om meer mensen, van jong tot oud, valide of met een (lichte) beperking, aan het wandelen te krijgen. Bijna iederéén kan wandelen en het is gezond voor lichaam en geest. Toch zitten er nog te veel mensen achter de zogenaamde geraniums.
We geven wekelijks aan 9 groepen training in Sportief Wandelen en Nordic Walking. Verder worden er 6 keer per jaar op zaterdagen of zondagen wandeltochten georganiseerd van 10 tot maximaal 30 km.
Voor een groot aantal mensen is dit te ver. Daarom wordt er in september de 4-daagse wandelmarathon georganiseerd. Deze is bedoeld voor jong en oud en om, naast het gezond buiten bewegen, ook (nieuwe) contacten op te doen. Wandelaars kunnen dan samen met hun kinderen, vrienden, buren etc. lekker wandelen en daarna nog gezellig even iets drinken en nakletsen.

Voor meer informatie kijk op de website van deze organisatie: www.wsv-wik.nl

Ik heb een vraag