Facebook Twitter

Samen verantwoord in beweging

Lees hier
meer over
WandelFit
>>>>>>

Gegevens

Type: Programma
Kosten: Gratis

Trainer

Agenda

Wandelaanbod

plaatje

Norg

WandelFit Norg

Programma

Naast de wekelijkse WandelFit trainingen, kunt u via Wandelsport Marleen bij meerdere wandelingen, trainingen of tochten in de omgeving van Norg aansluiten. Zie www.wandelsportmarleen.nl

WandelFit gaat op 14 november in Norg van start, in samenwerking met het Bewegingscentrum Norg, Wandelsportcentrum Drenthe, KNBLO en Wandelsport Marleen. Onder begeleiding van Marleen Riegman wordt er een programma van 12 weken aangeboden.

Tijdens de wekelijkse trainingen zal veel aandacht besteed worden aan wandeltechnieken en het opbouwen van conditie. Uiteraard is gezelligheid ook belangrijk! Na elke training is er de mogelijkheid om met z’n allen in het bewegingscentrum iets te drinken.

De eerste bijeenkomst bestaat uit een kennismaking met de trainer en wordt de beginsituatie en het einddoel bepaald. Na de tien hierop volgende wekelijkse trainingen, wordt het programma in de 12e week afgesloten met een wandeltocht en wordt het vervolgtraject besproken.

Kijk in onderstaande programma-agenda voor de datum en locatie van deze dagen.

Naast de wekelijkse WandelFit trainingen, kunt u via Wandelsport Marleen bij meerdere wandelingen, trainingen of tochten in de omgeving van Norg aansluiten. In overleg met Marleen en de andere deelnemers kan hier een planning voor worden gemaakt. Na WandelFit zijn er meerdere mogelijkheden om te blijven wandelen bij één van de wandelgroepen van Wandelsport Marleen. Zie www.wandelsportmarleen.nl

 

Ik heb een vraag