Facebook Twitter

Samen verantwoord in beweging

Lees hier
meer over
WandelFit
>>>>>>

Gegevens

Type: Wekelijkse wandelgroep
Kosten: € 39,95 eenmalig

Trainer

Trainer: Elbert van Mourik
Plaats: Apeldoorn
Telefoon: 06-26751499

Wandelaanbod

plaatje

Deventer

WandelFit Deventer

Wekelijkse wandelgroep

Een 12 wekelijks programma + gratis 3 maanden wandelprogramma 4 Fun Fit, waar u Nordic Walking leert of een van de andere wandeltechnieken: Smoveywalking of Sportief Wandelen of de voorbereiding op een 4-Daagse.

WandelFit is in Deventer gestart onder leiding van Anneke Hettinga en Elbert van Mourik, aangesloten bij 4 Fun Fit. Gedurende 12 weken zullen zij  met u aan uw wandeltechniek houding en conditie werken. Met elkaar hopen we dan het gestelde doel te verwezelijken door deel te nemen aan 1 of 2 wandelingen tijdens een van de door 4 Fun Fit aangeboden Wandeldagen. Deze bijzondere dagen keren elk seizoen terug.
Het programma start met een kennismaking. Hier maken de deelnemers kennis met hun trainer en wordt de beginsituatie en het einddoel bepaald. Na de tien wekelijkse trainingen volgt een terugkomdag waarbij het programma wordt afgesloten en het vervolgaanbod wordt gedaan. In Deventer zal het vervolgaanbod al in het project opgenomen worden aangezien 4 fun Fit 1 maand deelname aan hun wandelprogramma aanbied aansluitend op het project. Dus 4 maanden bewegen voor €39,95. Meld u zich direct aan dan ontvangt u direct eenverassingspakket twvv  €39,95  Kijk in onderstaande programma-agenda voor de datum en locatie van deze dagen.
Tijdens de wekelijkse trainingen zal veel aandacht besteed worden aan wandeltechnieken en het opbouwen van conditie, alsmede aan het sociale aspect.
Er zijn verschillende wandelmogelijkheden:

- Woensdagmorgen 09.0-10.00 parkeerplaats Ullebelt

- Woensdagavond locatie en tijdstip nog onbekend.


(minimaal 6 en max 15 personen per groep)

Naast de wekelijkse WandelFit trainingen kunt u bij meerdere wandelingen, trainingen of tochten in de omgeving van Apeldoorn en Deventer aansluiten. In overleg met Anneke kan hier een planning voor worden gemaakt. Na WandelFit zijn er meerdere mogelijkheden om te blijven wandelen bij een van de wandelgroepen van 4 Fun Fit. Zie www.wandelenbeweeg.nl

Ik heb een vraag