Facebook Twitter

Samen verantwoord in beweging

Lees hier
meer over
WandelFit
>>>>>>

Gegevens

Type: Wekelijkse wandelgroep
Kosten: € 3,00 per week

Trainer

Trainer: Ester Saelman
Plaats: Hoofddorp
Telefoon: 06-20554887
Website: coachingingreen.nl

Wandelaanbod

plaatje

Hoofddorp

Stress de Baas in Hoofddorp

Wekelijkse wandelgroep

Wandelgroep Stress de Baas is een wandelgroep in Hoofddorp speciaal voor mensen die klachten ervaren als gevolg van spanning en stress. Kom ook fysiek en mentaal in beweging en wandel gezellig mee.

Heb jij klachten als gevolg van spanning en stress? Heb jij het gevoel uit balans te zijn? En kan jij ook wel wat meer beweging gebruiken? Zowel fysiek als mentaal? Dan is deze wandelgroep jouw kans om onder goede begeleiding en op een plezierige manier in beweging te komen. Lekker wandelen in de frisse buitenlucht is namelijk goed voor lichaam én geest!

Wandelen maakt dat we loskomen uit onze dagelijkse omgeving. Door fysiek in beweging te komen doen we dat ook mentaal. Als je loopt en praat tegelijk, kan je informatie beter verwerken. Dat komt doordat je met wandelen zowel je linker als je rechter hersenhelft gebruikt. Je legt zo gemakkelijk verbinding tussen ratio en gevoel en komt sneller tot inzichten. Bovendien zorgt het wandelen in een gezamenlijk ritme ervoor dat endorfine vrijkomt, wat zorgt voor een gevoel van vreugde en creativiteit.

De wandelingen worden begeleid door een ervaren lifecoach/wandelcoach. Al wandelend wordt je op professionele wijze ondersteund in het herstel van evenwicht tussen inspanning en ontspanning. Hierdoor komen je lichaam en geest beter in balans en zullen de klachten al snel verminderen.

Elke wandeling met de wandelgroep heeft een ander thema, gerelateerd aan stress. Dit zijn vaak thema's waar je jezelf meestal niet de tijd voor gunt om er een keer echt bij stil te staan (denk bv. aan piekeren, sleur, kritiek, verwachtingen etc.). Door het luisteren naar ervaringen van anderen krijg je meer zicht op hoe je zelf in een bepaald onderwerp staat en leer je het onderwerp in een ander perspectief te zetten.

De wandelingen zijn toegankelijk voor iedereen die graag buiten is en open staat voor zelfreflectie en innerlijke groei. 

Ervaar ook de vele gezondheidsvoordelen van een wandeling in de frisse buitenlucht! Zet vandaag die eerste stap!

Locatie: Hoofddorp, Haarlemmermeerse bos, ingang restaurant Papa’s Beach House, IJweg 961, Hoofddorp.

Frequentie: wekelijks op woensdagochtend van 9.00-10.30 uur. Aanmelden is niet nodig. 

Zie voor meer informatie de website: www.coachingingreen.nl/wandelgroep/

Ik heb een vraag