Facebook Twitter

Samen verantwoord in beweging

Lees hier
meer over
WandelFit
>>>>>>

Gegevens

Plaats: Amersfoort
Telefoon: 06 235 4496
Website: www.altis.nl

Programma's

Wandeltrainer

Marcel Snippe

Marcel Snippe

Amersfoort

Marcel is allround wandelinstructeur. Hij geeft sportief wandeltrainingen en Nordic Walking binnen Wandelfit bij atletiekvereniging Altis. Hier richt Wandelfit zich op mensen met reumatische en andere (chronische) klachten

Marcel is allround wandelinstructeur in Amersfoort. Hij geeft sportief wandeltrainingen en Nordic Walking binnen Wandelfit bij atletiekvereniging Altis. Bij Altis richt Wandelfit zich op mensen met reumatische en andere (chronische) klachten

Wandelfit Amersfoort is een wandeltraining met een verantwoorde opbouw, die rekening houdt met de klachten van deelnemers.

Deskundige trainers van Altis geven de training. Bewegen vermindert dikwijls de klachten. Daarnaast biedt beweging vaak de ontspanning die nodig is om pijn en vermoeidheid te verlichten.


De deelnemers maken kennis met (sportief) wandelen en Nordic Walking. Bij Nordic Walking gebruiken we stokken (ook wel polesgenoemd), die de gewrichten in benen en heupen ontlasten.  
De training duurt gemiddeld een uur en start met rustig inlopen en een warming-up om de spieren soepel te maken. Daarna volgen verschillende wandelvormen die worden afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemers. De training sluiten we af met een cooling-down. Natuurlijk is het behalve inspannend ook gezellig en kunnen de deelnemers voor of na de training samen iets drinken en bijpraten. Mocht je nog niet overtuigd zijn waarom Wandelfit iets voor jou is, dan zetten we het hieronder nog eens de voordelen op een rijtje.

  • Je werkt aan het verbeteren van je conditie;
  • je krijgt persoonlijke begeleiding;
  • je wandelt samen met anderen buiten in de natuur;
  • meedoen kan altijd en op verschillende momenten in de week.

 

Ik heb een vraag