Facebook Twitter

Samen verantwoord in beweging

Lees hier
meer over
WandelFit
>>>>>>

Workshop Slim2Move

Je vitaler voelen! Wie wil dat nou niet? Kom in beweging en meld je aan voor een workshop Slim2Move. Wil je écht gezonder gaan leven, dan ontkom je er niet aan om je levensstijl anders in te gaan richten. Schenk aandacht aan gezonde voeding, beter slapen en stressreductie en kom vooral in beweging.

Met de workshop Slim2Move creëer je een startpunt voor een vitaler leven! Je krijgt informatie over gezonde voeding, de voordelen van betere slaap en stressreductie en welk effect bewegen heeft op je lichaam.

De Workshop Slim2Move duurt 2 uur en kost €25, inclusief het boek ‘SLIM in 12 weken’. Na de workshop kun je aanmelden voor een vervolg van 12 weken onder begeleiding van een gediplomeerde WandelFit trainer.  

Interesse in de workshop? Wees SLIM en meld je interesse!     

Staat jou locatie er (nog) niet bij? Geef dan je eigen voorkeurslocatie op. Wie weet kunnen we bij jou in de buurt ook een workshop organiseren.

Na je interesse aanmelding ontvang je een uitnodiging van de WandelFittrainer voor de definitieve datum en locatie. Heb je al enkele vragen? Neem dan contact op met info@wandelfit.nl.

 

Word fit en vitaal met FitStap